İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İdari birim çalışanlarına “Etkili İletişim Eğitimi”

İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Etkili İletişim Eğitimi” başladı. 7-23 Aralık tarihleri arasında Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Koçak tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İdari birim çalışanlarına verilecek olan eğitimlerde, kişisel iletişimden pazarlama iletişimine kadar birçok konuya değinilecek.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Koçak tarafından verilen “Etkili İletişim Eğitimi” başladı. İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafında düzenlenen, 7-23 Aralık tarihleri arasında idari birim çalışanlarına verilecek olan eğitimlerde; kişisel iletişim ve kişilerarası iletişimle ilgili birçok konuya değinilerek, kurum içi/dışı yazılı, sözlü, sözsüz iletişim kanalları ile daha etkin ve işlevsel iletişimler kurulmasını sağlamak ve çalışanların farkındalıklarını artırmak amaçlanıyor.

İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Yıllık Eğitim Takvimi ile eğitimlerin organize edilmiş olduğu; güncel, geliştirici ve hizmet içi eğitim çalışmalarının devam edeceği belirtildi.
 

İdari birim çalışanlarına “Etkili İletişim Eğitimi” Eklenme Tarihi: :   8 Aralık 2022 Perşembe

Sürdürülebilirlik çalışmalarına önem ver...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık Projesinden Sor...

Eklenme Tarihi: :   29 Mart 2024 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı


ABET AQAS AHPGS