İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ, 44. İstanbul Maratonu’nda çocuklar için koştu!

6 Kasım 2022 Pazar günü gerçekleştirilen 44. İstanbul Maratonu’na İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) çocuklar için katıldı. Anadolu Yakası’nda başlayıp, Sultanahmet Meydanı’nda son bulan maratona katılan İGÜ’lüler, LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) ve Bir Dilek Tut Derneği için koştu.

Geçtiğimiz gün, “Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu” unvanını taşıyan İstanbul Maratonu’nun 44’üncüsü gerçekleştirildi. Anadolu Yakası’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün 250 metre gerisinden başlayan maraton, Sultanahmet Meydanı’nda son buldu. LÖSEV ve Bir Dilek Tut Derneği ile maratona katılan İGÜ, lösemi ve hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklar için koştu.

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÇOCUKLAR İÇİN MARATONDA KOŞTU

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek veren İstanbul Gelişim Üniversitesi bu sefer de 44. İstanbul Maratonu’nda çocuklar için yerini aldı. Üniversitenin öğrenci kulüplerinden; Gastroart Kulübü, LÖSEV Kulübü, Havacılık Kulübü, Odyoloji Kulübü, Çocuk Gelişimi ve Sağlıkta Farkındalık Kulübü, Sağlık Yönetimi Kulübü, Anka Kulübü, Kamp ve Gezi Kulübü’nün katıldığı maraton, Anadolu Yakası’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün 250 metre gerisinden başlayıp, Sultanahmet Meydanı’nda son buldu. Geçtiğimiz ay, Bir Dilek Tut Derneği ile söyleşi gerçekleştiren İGÜ, bu sefer de “Bir Dilek Tut ile Çocuklar için Koşuyoruz” diyerek, hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için koştu.

Hem farkındalık oluşturmak hem de çocuklara destek olmak amacıyla maratona katılan İstanbul Gelişim Üniversitesi, lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan LÖSEV’in de yanında yer aldı. “Koşar Adım LÖSEV” sloganıyla maratona katılan vakfın gönüllüleri ile birlikte çocuklar için Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na koştu.
 

İGÜ, 44. İstanbul Maratonu’nda çocuklar için koştu! Eklenme Tarihi: :   7 Kasım 2022 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS