İGÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi açılıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi 1 Ağustos 2022 tarihinde açılıyor. ADEE (Association for Dental Education in Europe) üyesi olan İGÜ Diş Hekimliği Fakültesi, Avrupa standartlarında eğitim gören diş hekimleri yetiştirmeye devam ediyor.

İGÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi açılıyor!

“Gelişim Gülümsetir” sloganıyla yola çıkılan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi, sağlıktaki gelişim sürecine hız kesmeden devam ediyor.

İGÜ, SAĞLIK HİZMETİ DÜZEYİNİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYOR

Yükseköğretimde 14’üncü yılını geride bırakan İstanbul Gelişim Üniversitesi, yüksek standartlara sahip eğitim olanaklarını Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile taçlandırıyor.  Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, kendi alanında uzman kadrosu, modern klinikleri ve laboratuvarlarıyla 1 Ağustos 2022 tarihinde hizmet vermeye başlayacak. 75 ünitli olan merkez hem diş hekimliği öğrencilerinin deneyim kazanmalarını sağlayacak hem de hastalarını sağlıklı ağız ve diş yapısına kavuşturacak.

Eğitimde uluslararasılaşmaya oldukça önem veren İstanbul Gelişim Üniversitesi, diş hekimliği eğitimi standartlarını yükseltmek için 2021 yılında ADEE (Association for Dental Education in Europe) üyesi olmuş, Türkiye’deki sayılı ADEE üyeleri arasında yerini almıştı.

Düzenlenme Tarihi: 28.07.2022