İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ, Erasmus+ misafir öğrencileri ile buluştu

Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile çeşitli Avrupa ülkelerinden onlarca öğrenci, 2019 – 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi için İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni tercih etti. İGÜ Erasmus Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen oryantasyon programında İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, İGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş ve İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli misafir öğrencilerle bir araya geldi.

Almanya, Polonya, İspanya, Kuzey Makedonya, Romanya ve Bulgaristan’da eğitimine devam eden misafir öğrenciler Türk yükseköğretimini İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde deneyimleyecek.

Uluslararası akreditasyon çalışmaları ile Türkiye’de kırılması zor bir rekora imza atarak 57 programını akredite ederek bilinirliğini Avrupa’da da artırmaya devam eden İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin, Türk yükseköğretim sistemindeki yerinden ve başarılardan bahsedildiği programda, tüm misafir öğrencilere başarılı bir akademik dönem geçirmeleri dileklerinde bulunuldu.

 “TÜRKÇE ÖĞRENMEK İSTİYORUM”

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne gelmeden önce üniversite hakkında inceleme yaptığını, bilgi sahibi olduğunu ve sonucunda İGÜ’yü tercih etmeye karar verdiğini ifade eden Romanya The Bucharest University of Economic Studies’de İşletme Bölümü öğrencisi Iuliana Peduraru, “Burada iyi bir öğrenci olmak ve Türkçe öğrenmek istiyorum. İkinci dönem de kalmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

Bulgaristan Technical University of Sofia’da Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Abobaker Wardak ise, “İGÜ’de çok iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum ve üniversitede profesör asistanlığı yapmayı çok istiyorum” diye konuştu.

İGÜ, Erasmus+ misafir öğrencileri ile buluştu Eklenme Tarihi: :   27 Eylül 2019 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS