İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ Oryantasyon Programı tamamlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde (İGÜ) hafta boyu devam eden 2019-2020 Türk ve Misafir Öğretim Elemanları Oryantasyon Programı sona erdi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, “Zirveye çıkmak önemli değil, zirvede kalmak önemli” şeklinde konuştu.

Üniversitenin başarısını bilimsel yayınlar sonucunda elde ettiğini dile getiren Aykaç, “30’dan fazla uluslararası öğretim üyemiz bulunuyor ve hepsi uluslararası yayına sahip, alanında uzman bilim insanları. Uluslararası yayın konusuna yeni atılımlar yaptık. Yurt dışındaki nitelikli üniversitelerde görev alan öğretim elemanları ile anlaşmalar gerçekleştirdik. Türkiye’de uluslararası yayın, patent ve proje konusunda önemli başarılara imza atıyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin vakıf üniversiteleri arasında en çok tercih edilen 3'üncü üniversite olduğunu belirten Prof. Dr. Burhan Aykaç, “Üniversitemiz, doluluk oranını en yüksek olan üniversiteler arasında. Kalite sürecinden geçtiğimiz bu dönemde başarımızın bir ekip işi olduğunu vurgulamak isterim” diye konuştu.

Aykaç, yeni dönem başlayacak öğretim elemanlarından ders vermelerinin yanında, AB projeleri gibi pek çok alanda proje yapmaları konusunda da teşvik etti.

Türk ve Misafir Öğretim Elemanları Oryantasyon Programında söz alan İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ise yeni eğitim – öğretim hayatında tüm öğretim elemanlarına başarı dileklerinde bulundu.

İGÜ Oryantasyon Programı tamamlandı Eklenme Tarihi: :   20 Eylül 2019 Cuma

Hasat Zamanı Kısa Film Festivali başvuru...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   18 Nisan 2024 Perşembe

İran-İsrail gerilimi piyasaları vurdu! A...

İran’ın 13 Nisan Cumartesi akşamı İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anl...

Eklenme Tarihi: :   17 Nisan 2024 Çarşamba


ABET AQAS AHPGS