İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ ve Filistin An-Najah Ulusal Üniversitesi'nden iş birliği kararı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ile Filistin An-Najah Ulusal Üniversitesi arasında ikili anlaşmalar, öğrenci ve akademisyen değişim programları, ortak bilimsel kongreler gibi birçok başlık altında iş birliği kararı alındı.

Filistin An-Najah Ulusal Üniversitesi’nden gelen bir heyet, İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Heyetle bir araya gelen İGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokul Müdürü Mehmet Soyal, birçok başlık altında iş birliği kararı aldı.

Uluslararası anlaşmaların ve iş birliklerinin önemine değinen Öztaş, akademisyenlerin farklı üniversitelere giderek yeni bilimsel araştırma alanları bulabildiğine vurgu yaptı. Türk yükseköğreniminde uluslararasılaşma stratejisi ile Arap dünyasının da dikkatlerini üzerlerine çektiklerini ifade eden Öztaş, “QS sıralamasında Arap dünyasında ilk 50 üniversite arasında yer alan An-Najah National University ile birlikteliğimizin ilk adımını bu görüşmeyle ve aldığımız kararlarla attık” diye konuştu.

İGÜ ve Filistin An-Najah Ulusal Üniversitesi'nden iş birliği kararı Eklenme Tarihi: :   3 Ocak 2020 Cuma

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi

Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi...

Bangladeş Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniv...

Eklenme Tarihi: :   14 Mart 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS