İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ ve IQRA Ulusal Üniversitesi arasında iş birliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ile Pakistan IQRA Ulusal Üniversitesi arasında ikili anlaşmalar, akademisyen ve öğrenci değişim programları, yüksek lisans ve doktora programları, ortak bilimsel projeler gibi birçok alanda iş birliği kararı alındı.

IQRA Ulusal Üniversitesi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Farzand Ali Jan, İGÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç ve İGÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İzzet Gümüş’ü iş birliği protokolü görüşmeleri için İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilmesi planlanan iş birliği protokolü hakkında konuşan Prof. Dr. İzzet Gümüş, uluslararasılaşmaya verdikleri öneme vurgu yaparak, “Türkiye ve Pakistan arasında ikili ilişkilerimiz çok iyi düzeyde ama bunu eğitim alanında daha da güçlendirmek adına bu iş birliği protokollerinin önemi büyük. İki ülke arasındaki iyi ilişkileri gelecek kuşaklara aktarmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Aykaç ise İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak uluslararası olmaya ve iş birliklerine büyük önem verdiklerini ifade etti.

İGÜ ve IQRA Ulusal Üniversitesi arasında iş birliği Eklenme Tarihi: :   21 Ekim 2019 Pazartesi

60’ıncı Kütüphane Haftası'nda Rektör Pro...

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında İs...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma

Bulmacalardan esinlenen göz alıcı eserle...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafınd...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS