İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ’lü akademisyen, 6’ncı Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne katıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak, bu sene 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde, yerel ürünlerin üniversitelere tedariki ve standart hâle getirilmiş bu ürünlere yönelik mevcut ve olası uygulama sorunlarını değerlendirdi.

Her sene binlerce kişiyi Adana lezzetleri ve değerli konferanslarla buluşturan Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 7-9 Ekim tarihlerinde aralığında yapılıyor. Şehrin dikkat çeken lezzetlerinin de sergilendiği festivalde konferans ve sunumlar da dikkat çekti.

YEREL MUTFAĞIN KORUNMASINA AKADEMİLERİN YAKLAŞIMINI ELE ALDILAR

Gastronomi dünyasının önemli isimlerinin ağırlandığı 6’ncı Uluslararası Adana Gastronomi Festivali, bu sene 3 güne yayılan etkinliklerde ziyaretçileriyle buluşuyor. Özellikle festivalin ilk gününde gerçekleştirilen ve birbirinden önemli konuları içeren 12 konferansta; uzmanlar, akademisyenler, yerli ve yabancı konuk şefler, araştırmacılar ve iş insanları ağırlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim Levent Demirçakmak’ın da konferansa davet edildiği festivalde Demirçakmak, “Yerel Mutfağın Korunmasına Akademilerin Yaklaşımı” konusunda özellikle yerel ürünlerin üniversitelere tedariki ve standart hale getirilmiş bu ürünlere yönelik mevcut ve olası uygulama sorunlarını değerlendirdi.








 

İGÜ’lü akademisyen, 6’ncı Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne katıldı! Eklenme Tarihi: :   8 Ekim 2022 Cumartesi

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS