İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ’lü öğretim üyesi “en iyi makale” ödülünün sahibi oldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Shehzad Ashraf Chaudhry, Ekim ayında düzenlenen ‘Forthcoming Networks and Sustainability in the IoT Era' (FoNeS-IoT) (IoT Çağında Gelecek Ağlar ve Sürdürülebilirlik) başlıklı konferansta sunduğu “Rapidauth: Sürdürülebilir IoT için Hızlı Kimlik Doğrulama” başlıklı makalesi ile ‘en iyi makale’ ödülünün sahibi oldu.

Küresel araştırma ve yeniliği güçlendirmek ve Avrupa ve Uluslararası Bilişim ve İletişim Teknolojileri (BİT) toplulukları arasındaki işbirliğini teşvik etmek için Avrupa Komisyonu ile işbirliği içinde kurulmuş, kar amacı gütmeyen bir kuruluş ve profesyonel bir topluluk olan EAI tarafından düzenlenen konferansa yapılan 40 başvurudan sadece %37’si kabul edildi.

European Alliance for Innovation (EAI) , Antalya Bilim Üniversitesi’nde da gerçekleştirmeyi planladığı konferansı, Covid-19 pandemisi sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirdi.



İGÜ’lü öğretim üyesi “en iyi makale” ödülünün sahibi oldu Eklenme Tarihi: :   7 Ekim 2020 Çarşamba

İGÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birl...

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi,...

Eklenme Tarihi: :   14 Temmuz 2025 Pazartesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde eğitim...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bö...

Eklenme Tarihi: :   14 Temmuz 2025 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS