İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ’lüler ’Avcılar’a Toz Kondurmuyoruz’ dedi, harekete geçti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı Kulübü öğrencileri ‘’Avcılar’a Toz Kondurmuyoruz’’ etkinliğini gerçekleştirdi. Avcılar sahilden başlamak üzere tüm mahalleleri kapsayacak şekilde temizlemeyi amaç edinen etkinliğe, 7 farklı üniversiteden 120 öğrenci katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı Kulübü (TGV) Koordinatörü Melda Pesen ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa öğrencilerinin, Avcılar Kent Konseyi’ni ziyaret etmesi ile başlayan toplumsal duyarlılık projesine Avcılar Çevre Derneği de destek sağlıyor.

3 AYDA KENTTEKİ TÜM MAHALLELERİ TEMİZLEYECEKLER!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda Toplum Gönüllüleri Vakfı Kulübü Koordinatörü olan Melda Pesen, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa öğrencileri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Avcılar Kent Konseyi’ni ziyaret ederek, sosyal sorumluluk projeleri için iş birliği önerisinde bulundular.

Avcılar Kent Konseyi Başkanı Turgay Halisçelik, Avcılar Belediyesi'nin de desteği ile '’Avcılar'a Toz Kondurmuyoruz’' adını verdikleri, sahil kesiminden başlayarak tüm mahalleleri kapsayacak temizlik kampanyası başlattı.  Avcılar’daki tüm mahalleleri kapsayacak olan temizlik kampanyasının ilk ayağı, Avcılar sahilde başladı. Başta İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri olmak üzere toplam 120 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmalarında öğrenciler en çok el ile toplayamadıkları çekirdek kabuklarından yakındılar.,

3 ayda kentteki tüm mahallelerin temizlenmesi hedeflenen projede, dünya ve çevrenin hepimizin olduğunun vurgusu yapıldı.

İGÜ’lüler ’Avcılar’a Toz Kondurmuyoruz’ dedi, harekete geçti Eklenme Tarihi: :   28 Şubat 2022 Pazartesi

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Hasat Zamanı Kısa Film Festivali başvuru...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   18 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS