İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ’lüler, PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü ile buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, “Markalarla Kurumsal İletişim Buluşmaları” kapsamında PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Mahmut Sipahi’yi ağırladı.

Üniversitemiz öğrencileriyle bir araya gelen Mahmut Sipahi, PepsiCo Türkiye’nin kurumsal iletişim süreçlerini anlattı.

UZMANINDAN GENÇLERE ÖNERİLER

Alanında yetkin profesyonellerin akademi ile buluştuğu “Markalarla Kurumsal İletişim Buluşmaları” etkinliğinin ikincisi, PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Mahmut Sipahi’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Akademik bakış ile paydaş nitelik ve beklentileri göz önünde bulundurarak akademi ve sektör yönlü öğrencileri aynı anda yetiştirme amacı olduğunu belirten İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Sarp Bağcan, bu amaç doğrultusunda dış paydaşlar ile ilişkilerin günden güne geliştirildiğini belirtti.

PepsiCo hakkında önemli bilgilendirmelerde bulunan Mahmut Sipahi, şirket olarak kriz iletişimine yönelik ne gibi proaktif ve reaktif senaryolar geliştirdiklerini güncel örnekler üzerinden öğrenciler ile paylaştı. Kurumsal iletişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençlere önerilerde bulunan Sipahi, aynı zamanda bu işleyişe katılabilmek için ne gibi özellik ve donanımlara sahip olunması gerektiğini de anlattı.

İGÜ’lüler, PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü ile buluştu Eklenme Tarihi: :   9 Mayıs 2022 Pazartesi

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS