İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İstanbul Gelişim Üniversitesi-İŞKUR-KOSGEB eğitim programına devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi-İŞKUR-KOSGEB eğitim programına devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi-İŞKUR-KOSGEB işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik ve ücretsiz “Temel Seviye Girişimcilik Eğitim Programı” devam ediyor.

Temel Seviye Girişimcilik Eğitim Programı ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimci adaylarını iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak, eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanabilmeleri amaçlanıyor.

Eğitimler Gelişim Üniversitesi rektörlük binasında uygulanmakta olup, eğitime katılan kursiyerlere İŞKUR tarafından günde 20 TL yol ve yemek ücreti, karşılıksız olarak ödeniyor.

Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere İstanbul Gelişim Üniversitesi-İŞKUR-KOSGEB onaylı “Temel Seviye Girişimcilik Eğitim Programı Katılım Belgesi” veriliyor. Bu katılım belgesini almaya hak kazanan girişimci adayları hazırladıkları iş planı ile başvuru yaptıklarında, KOSGEB’den 30.000TL’ye kadar karşılıksız ve 70.000 TL’ye kadar %0 faizli destek talebinde bulunabiliyorlar.

Eğitime kayıtlar devam ediyor. Eğitime katılmak isteyen girişimci adayları İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezine başvurabilirler.

İstanbul Gelişim Üniversitesi-İŞKUR-KOSGEB eğitim programına devam ediyor. Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2014 Çarşamba

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS