İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Günleri'nde Gelecek İçin Sende Bir Fidan Dik

“Keşke her öğrenci bu üniversitedekiler gibi TEMA’ya gönül verse”

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Sosyal Sorumluluk Günleri kapsamında "Gelecek için sende bir fidan dik." Projesi gerçekleştirildi. Proje, Tema Vakfı'na katkı yapmak amaçlı olarak 14/01/2013 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler Program Başkanı, Öğretim Görevlisi Emel Tozlu ve Öğrencileri Elif Sert, Gizem Parlar, Erkan Yılmaz, Fatma Uzun, Fatma Küçük tarafından gerçekleştirildi. Proje kapsamında,  TEMA 3. Bölge Temsilcisi Zekavet Taş, üniversite öğrencilerini TEMA hakkında bilgilendirmek amaçlı olarak seminer verdi. Konu ile son derecede ilgilenen öğrenciler seminerin sonunda TEMA vakfına gönüllü üyeliklerini gerçekleştirerek fidan dikim kampanyasına katıldılar.  İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin son derecede ilgili öğrencileri olduğunu belirten Zekavet Taş “Keşke her öğrenci bu üniversitedekiler gibi TEMA’ya gönül verse” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Düzenlenme Tarihi: 15.01.2013