İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Neşide Dergisi buluşmaları İGÜ’de gerçekleştirildi

‘‘Neşide Dergisi Buluşmaları’’ İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Birçok önemli ismin katılım sağladığı etkinlikte, resim sergisi, şiir ve müzik dinletisi de yer aldı.

Şair, yazar, okuyucu ve öğrencileri bir araya getirmek amacıyla Avcılar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yayın organı olan Neşide Dergisi’nin düzenlediği ‘‘Neşide Dergisi Buluşmaları’’ İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’nın kıymetli eşi Canan Yazıcı, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Dervişoğlu ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı’nın da katılım sağladığı etkinlikte; “Sezai Karakoç Şiir Okuma Yarışması “ ödülleri sahiplerini bulurken, resim sergisi ve müzik dinletisi de yer aldı.

ÖĞRENCİLER, YAZAR VE ŞAİRLERLE BULUŞTU

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ortaklığında ve İstanbul Gelişim Üniversitesi desteğiyle “Neşide Dergisi Buluşmaları” programı gerçekleştirildi. İGÜ’nün ev sahipliği yaptığı etkinlikte, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin ve Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Dervişoğlu açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Dervişoğlu, Neşide Dergisi’nin bu sayısının, geçen yıl aramızdan ayrılan Sezai Karakoç’a ithaf edildiğini belirtti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi sergi alanında “Bi’ Dünya Çizgiyle Sezai Karakoç Sergisi’’nin gezilmesiyle devam eden etkinlikte, katılımcılar da sergiyi gezme fırsatı yakaladı.

Aynı zamanda ‘‘Neşide Dergisi Buluşmaları’’ etkinliğinde, Avcılar ilçesinde yer alan liseler arasında düzenlenen “Sezai Karakoç Şiir Okuma Yarışması”nın ödülleri de sahiplerini buldu. Neşide Dergisi yazar ve şairlerinin, okuyucularıyla bir araya geldiği etkinlikte resim, müzik ve söyleşi gibi sanatın birçok alanına yer verilerek çok yönlü bir etkinlik gerçekleştirildi.
 











Neşide Dergisi buluşmaları İGÜ’de gerçekleştirildi Eklenme Tarihi: :   10 Haziran 2022 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS