İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, “Üniversite-Sanayi” iş birlikleri ziyaretlerine devam ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Dekanı ve aynı zamanda Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın ile birlikte; İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu ve Bölge Müdürü Muhammet Divli’yi makamlarında ziyaret etti. Üniversite - sanayi iş birliklerinin konuşulduğu ziyarette, yapılabilecek ortak projeler ve sanayinin problemlerine yönelik çözümler ele alındı.

İGÜ AKADEMİSYENLERİ, SANAYİCİLER İLE BULUŞACAK

Uluslararası standartlarda sunduğu eğitimi, çağın gerektirdiği teknolojilere sahip altyapısı; tecrübeli öğretim elemanları ve akademisyenleriyle kaliteli eğitimde başarısını kanıtlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi, üniversite-sanayi iş birliklerine devam ediyor. Bu iş birlikleri kapsamında geçtiğimiz gün gerçekleşen ziyarette, “Üniversite-Sanayi iş birlikleri” çerçevesinde Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan sanayiciler ile yapabilecek ortak projeler ve sanayinin problemlerine yönelik üretilebilecek çözümler ele alındı. Yapılan görüşmede; İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenleri ile sanayi çalışanlarının buluşturulması, akademi-sanayi alanlarında fikir alışverişi yapılması ve geleceğe yönelik aktivite ve projelerin planlanması gibi iş birliği yapılabilecek konular istişare edildi.





Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, “Üniversite-Sanayi” iş birlikleri ziyaretlerine devam ediyor Eklenme Tarihi: :   7 Aralık 2022 Çarşamba

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS