İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Sportif Gelişim’de bu hafta öğrenciler Zumba yaptı!

Gelişim Atölyeleri kapsamında gerçekleştirilen Sportif Gelişim etkinliğinde öğrenciler bu hafta Öğr. Gör. Duygu Koca ile Zumba yaptı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sanatsal Gelişim, Sportif Gelişim, Kültürel Gelişim ve İGÜ Coffee Talks etkinlikleri yıl boyunca öğrencileri bir araya getirerek farklı alanlarda hem eğitim almalarını hem de sosyalleşmelerini sağlıyor. 26 Ekim Çarşamba günü Sportif Gelişim kapsamında Öğr. Gör. Duygu Koca’nın verdiği eğitimle Zumba yapan öğrenciler keyifli anlar geçirdi.

“ZUMBA, FİZİKSEL VE RUHSAL SAĞLIĞI OLUMLU YÖNDE ETKİLİYOR”

Latin müziği ve dünya müziğinin harmanlanmasıyla birlikte, dans ve fitness egzersizlerini birleştirerek; heyecan verici, dinamik ve düzenli olarak yapılması sonucunda kısa sürede fiziksel sağlığı olumlu yönde etkileyen Zumba, kişilerin aynı zamanda sosyalleşmesine de katkı sağlıyor. İGÜ’lü öğrencilerin Zumba egzersizini çok sevdiklerini belirten Öğr. Gör. Duygu Koca, “Öğrencilerin ilgileri ve pozitif enerjileri ön plandaydı. Sağlıklı yaşam hareketle başlar. Zumba, fiziksel ve ruhsal sağlığı olumlu yönde etkiliyor. Dengeli beslenmeye de özen gösterilirse, Zumba ile kalori yakılarak hem kilo kontrolü sağlanmış olur hem de keyifli anlar geçirilir.” şeklinde konuştu.


Sportif Gelişim’de bu hafta öğrenciler Zumba yaptı! Eklenme Tarihi: :   28 Ekim 2022 Cuma

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS