İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Şükrü Kaya’dan ‘Etkili İletişim’ eğitimi aldılar

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Eğitim Destek Koordinatörlüğü, “Etkili İletişim, Beden Dili ve Sunum Teknikleri” eğitimi düzenledi. Radyo ve televizyon program yapımcısı, eğitim koçu Öğr. Gör. Şükrü Kaya tarafından verilen eğitime, üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

Bilginin doğru aktarılmasının akademi için çok önemli olduğuna vurgu yapan Kaya, “Akademi demek bilginin aktarılması demek.  Eğer demek istediğini, demek istediğin gibi anlamıyorsa karşı taraf, canının istediği gibi anlar. O zaman da akademik bir çalışma yapma şansı yok. Dolayısı ile biz iletişimi doğru kullanmalıyız. Aynı zamanda anlaşılır olup olmadığımızın teyidini de onları dinleyerek almalıyız” diye konuştu.

Öğrencilerin belli ön yargılarla üniversiteye başladığını ifade eden Kaya, “Maalesef zamanımızda öğrenci çoğunlukla talep ettiği yerde değil. Olduğu yerden nasıl keyif alacağını, olduğu yerden nasıl sonuç alacağını ve olduğunu yerin onu nasıl bir yere götüreceğini bilmiyor. Bunu öğrenmenin yolu da yine iletişimden geçiyor” dedi.

Eğitim sonrası Eğitim Koçu Öğr. Gör. Şükrü Kaya’ya, katılım ve katkılarından ötürü Eğitim Destek Koordinatörlüğü tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Şükrü Kaya’dan ‘Etkili İletişim’ eğitimi aldılar Eklenme Tarihi: :   28 Kasım 2019 Perşembe

Hasat Zamanı Kısa Film Festivali başvuru...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   18 Nisan 2024 Perşembe

İran-İsrail gerilimi piyasaları vurdu! A...

İran’ın 13 Nisan Cumartesi akşamı İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anl...

Eklenme Tarihi: :   17 Nisan 2024 Çarşamba


ABET AQAS AHPGS