İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

TOG Genel Müdürü’nden, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sponsorluk Çalışmaları” semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi “Marka ve Kurumsal İletişim Okulu” ile sektörün önemli isimlerini İGÜ’lü öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Genel Müdürü Ayşe Kırımlı’nın verdiği seminerde “Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sponsorluk Çalışmaları” ele alındı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Marka ve Kurumsal İletişim Okulu” etkinliği kapsamında, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Genel Müdürü Ayşe Kırımlı, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sponsorluk Çalışmaları” ile ilgili seminer verdi. 2002 yılından beri “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” mottosuyla hareket eden vakıf, gençlere sosyal sorumluluk eğitimleri vererek toplumsal sorunlara çözüm üretmeleri için alan yaratıyor.

“DÜNYANIN DAHA GÜZEL BİR YER OLMASI İÇİN”

Vakıf çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan ve ağırlıklı olarak üniversiteli gençlerle çalıştıklarını belirten Toplum Gönüllüler Vakfı (TOG) Genel Müdürü Ayşe Kırımlı, “Dünyanın daha güzel bir yer olması için toplumdaki tüm canlılara dokunan; her kesimden, her yaştan insana ulaşmaya çalışan, gençlerle çalışan bir vakıfız. Çeşitli eğitimler veriyoruz. Eğitimlerin başında; gönüllü olmanın, sosyal sorumluluğun, kaynak ve proje geliştirmenin ne demek olduğu öğreniliyor.” şeklinde konuştu.

PROJELER, ULUSAL BAZDA HAYATA GEÇİRİLİYOR

Türkiye’nin birçok şehrindeki gençlerden gelen projeleri, ulusal bazda hayata geçirdiklerini ifade eden Kırımlı, “Gençleri bir araya getiriyoruz. Projenin fonlanması için çalışmalar yapıyoruz. Markalarla iş birliği yaparak, fon sağlayarak o projelerin ulusal projeler haline gelmesini sağlıyoruz. Bunun dışında, üniversite öğrencilerine burs ve mentorluk programları sunuyoruz. Bir akademimiz var küçük ölçekte, önümüzdeki yıl onu daha çok büyüteceğiz. O akademide de adına “21. YY Etkinlikleri” dediğimiz hem teknik eğitimlerin bulunduğu hem de sunum teknikleri, yabancı dil gibi eğitimlere yer veriyoruz. Bu eğitimleri, gençlerin birtakım yetenekleri kazanmaları için ücretsiz olarak sunuyoruz ve sunacağız. Bunların içinde staj imkânları hatta iş imkânları da var. Bu daha da artacak önümüzdeki dönemlerde.” dedi.










TOG Genel Müdürü’nden, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sponsorluk Çalışmaları” semineri Eklenme Tarihi: :   20 Aralık 2022 Salı

Sürdürülebilirlik çalışmalarına önem ver...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık Projesinden Sor...

Eklenme Tarihi: :   29 Mart 2024 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı


ABET AQAS AHPGS