İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Sayın Ayhan Pala’yı Üniversitemizde konuk ettik

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Sayın Ayhan Pala’yı Üniversitemizde konuk ettik

Sayın Pala; Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okul öğrencilerimize yönelik olarak yaptığı sunumda; "ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu) ve Türkiye Okul Sporları Federasyonunun Yönetimi, Faaliyetleri Alanları ile Spor Yönetiminde Demokrasi "  konularına yer verdi. Özellikle Spor Yöneticiliği okuyan öğrencilerimizin uluslararası spor organizasyonlarında görev almaları konusunda kendilerinin gerekli desteği verebileceklerini dile getirdi. Sunumu; İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Ayşe TÜRKSOY, Sayın Yrd. Doç. Dr. Banu ATAMAR YANCI ile Türkiye Okul Sporları federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sayın Vahit Zorlu takip ettiler.

Son bölümde öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Sayın Pala’ya, Yüksek Okul Müdür Yardımcımız Kubilay Çimen Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulumuz adına  katılım plaketi takdim etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Sayın Ayhan Pala’yı Üniversitemizde konuk ettik Eklenme Tarihi: :   8 Aralık 2014 Pazartesi

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS