Üniversitemizden Öğrencilerine Anlamlı Plaket

İstanbul Gelişim Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü Öğrencileri, 48.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde kısa film kategorisinde yarıştı

Yönetmenliğini Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler Program Başkanı, Öğretim Görevlisi Emel Tozlu’nun yaptığı Yem filmi ön jüri tarafından yapılan elemede 274 kısa film arasından ilk 20 ye girdi.
8-14 Ekim tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi destekleriyle, Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde  göstermiş oldukları başarılardan dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü, Kısa film ekibinde yer alan Yılmaz Kıvanç, Abdullah Polat, Cansu Kara, Göknur Aydoğdu, Hikmet Çalışkan, Merve Cantez, Miray Keleş ve Nihan Türkeköle isimli öğrencilere düzenlenen Yem isimli kısa film gösteriminin ardından başarı plaketi ile ödüllendirdi.

Düzenlenme Tarihi: 11.01.2013