İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

4’üncü Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivali’nde İGÜ’lü akademisyen sunum yaptı

4’üncü Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 7-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4’üncü Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 7-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Afyon yöresel lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak amacıyla yapılan festivalde; paneller, söyleşiler ve workshoplar yer aldı.

İGÜ’LÜ AKADEMİSYEN BİLDİRİ SUNDU

7-8-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi’nde yerli ve yabancı birçok bildiri sunulurken; alanında uzman isimler, akademisyenler, bilim insanları, şefler ve gurmeler katılım sağladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Arş. Gör. Muzaffer Çakmak da bildiri sundu. “Michelin Rehberinin İstanbul ve İstanbul’daki Restoran İşletmelerine Olası Etkileri Üzerine Bir Değerlendirme” konulu sunum yapan Çakmak, bildirisinde Michelin rehberinin literatürdeki araştırma sonuçlarından faydalanılarak İstanbul’daki restoran işletmelerine olası etkilerini anlattı.


 




4’üncü Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivali’nde İGÜ’lü akademisyen sunum yaptı Eklenme Tarihi: :   13 Ekim 2022 Perşembe

YÖKAK Akreditasyon Değerlendirme Takımı,...

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yükseköğretim kurumlarındaki...

Eklenme Tarihi: :   4 Aralık 2024 Çarşamba

Uluslararası Sürdürülebilirlik Kısa Film...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ile Güz...

Eklenme Tarihi: :   3 Aralık 2024 Salı


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS