İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın “Gıda Mühendisliğine Giriş” kitabı yayınlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden (İGÜ) Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın, sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve verimlilikte üretimini sağlamak için gerekli olan temel bilgileri sunduğu “Gıda Mühendisliğine Giriş” adlı kitabı yayınlandı.

Bir yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan, yazarlığını ve editörlüğünü İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın yaptığı, “Gıda Mühendisliğine Giriş” kitabı; gıda bilimi ve mühendisliğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklıyor.

Konularının gıda mühendislerinin, gastronomi uzmanlarının, diyetisyenlerin,  gıda teknikerlerinin ve aşçıların çalışma alanları ile ilgili bir başucu kitabı niteliği taşıyan kitabın, önemli bir ders kaynağı olacağı düşünülüyor.

Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın “Gıda Mühendisliğine Giriş” kitabı yayınlandı Eklenme Tarihi: :   30 Ocak 2020 Perşembe

Dünden Bugüne Karma Resim Sergisi sanats...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Gelişim Sanat Galerisi’nde 30 Nisan 20...

Eklenme Tarihi: :   3 Mayıs 2024 Cuma

Diş teline avantajlı bir alternatif: Şef...

Hizalanmış dişlere ve sağlıklı bir gülüşe sahip olmak isteyen fakat diş te...

Eklenme Tarihi: :   2 Mayıs 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS