İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜSEM'den İGÜTÖMER'e ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama Araştırma Merkezi (İGÜTÖMER) Müdürü olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Metin Yıldırım’a, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İGÜSEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Fuat Tuncer ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Yıldırım, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İGÜSEM Müdürü Dr. Fatih Fuat Tuncer, Dr. Metin Yıldırım'a yeni görevinde başarılar dilerken, İGÜSEM olarak İGÜTÖMER ile birçok ortak proje yapmak istediklerini bildirdi.

İGÜSEM Müdür Yardımcısı Dr. Hakan Yıldırım ise, Dr. Metin Yıldırım'ın özel sektörde önemli şirketlerde üst düzey yöneticilik geçmişi olduğunu hatırlatarak, İGÜTÖMER’in bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

İGÜTÖMER Müdürü Dr. Metin Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlikte geliştireceğimiz projelerle güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Türkiye'de üniversiteler bünyesinde açılan ve Türkçe dilini yabancı öğrencilere öğreten TÖMER gibi merkezlerin Türkiye’nin kamu diplomasisi için kritik bir öneme sahip. Biz öğrencilere sadece bir dil öğretmiyoruz, onlara aynı zamanda ülkemizin kültürünü ve misafirperverliğini tanıtma şansını yakalıyoruz. Öğrenciler ülkelerine döndükleri zaman ülkemizin birer gönüllü elçisi haline geliyorlar. Öğrencilerimiz aslında kendi ülkeleri ile Türkiye arasında var olan ilişkileri iyileştiren ve geliştiren bir vizyon ile buradan ayrılacaklar. Bu da ülkemizin diplomatik gücü için yeni ve güçlü bir araç demek. Biz de merkezimizde bu bilinçle çalışacağız"  şeklinde konuştu.

İGÜSEM'den İGÜTÖMER'e ziyaret Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2019 Perşembe

İran-İsrail gerilimi piyasaları vurdu! A...

İran’ın 13 Nisan Cumartesi akşamı İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anl...

Eklenme Tarihi: :   17 Nisan 2024 Çarşamba

60’ıncı Kütüphane Haftası'nda Rektör Pro...

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında İs...

Eklenme Tarihi: :   5 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS