İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Michelin yıldızlı “Restaurant Sedem” ile Staj Hareketliliği anlaşması imzalandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü (UDİO-K) tarafından geçtiğimiz aralık ayında “Öğrenim Hareketliliği” anlaşmalarının yanı sıra “Staj Hareketliliği” kapsamında da anlaşma sağlama noktasında çalışmalara başlandı. Bu çalışmalar kapsamında İGÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin yararlanabileceği önemli bir staj anlaşması yapıldı. Yapılan staj anlaşması sayesinde İGÜ’lü öğrenciler, uluslararası alanda büyük saygınlığı bulunan Michelin yıldızına sahip “Restaurant Sedem”de Erasmus+ Staj Hareketliliklerini gerçekleştirebilme imkânına sahip olacaklar.

Hem akademik hem de sosyal katkı sağlayacak

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türk ve dünya mutfağına yönelik verdiği uygulamalı eğitimler ve sürdürülebilirlik alanında yaptığı çalışmalarla geleceğin lider şeflerini yetiştirmeye devam ediyor. İGÜ Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü (UDİO-K) tarafından sağlanan “Staj Hareketliliği” ve “Öğrenim Hareketliliği” programları ile İGÜ’lü öğrenciler her yıl uluslararası alanda deneyim kazanabilme fırsatı yakalıyor.
2021 yılından beri aktif olarak öğrenci ve personel değişimi yapılan Vocational College of Hospitality and Tourism Maribor ile “Staj Hareketliliği” anlaşması da yapıldı. Vocational College of Hospitality and Tourism Maribor ile yapılan anlaşma kapsamında üniversiteye bağlı ve Michelin Yıldızına sahip olan Restaurant Sedem’de, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri staj yapabilecekler. Hem akademik hem de sosyal katkı sağlayacak olan “Staj Hareketliliği” kapsamında her yıl iki öğrenci Restaurant Sedem’de staj yapabilecek.

Michelin yıldızlı “Restaurant Sedem” ile Staj Hareketliliği anlaşması imzalandı Eklenme Tarihi: :   3 Mart 2023 Cuma

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS