İGÜ’den Yedi Dilde Eğitim Veren Platform!

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Hava Lojistiği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ertan Gündüz tarafından yürütülen sosyal sorumluluk hedefli proje (2021-2-TR01-KA210-VET-000048480) tamamlandı. Mesleki eğitimde en çok karşılaşılan dil sorunlarının çözümüne katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında herkesin erişebileceği açık kaynaklı bir yedi dilde eğitim veren bir mesleki dil eğitimi platformu oluşturuldu.

Platformun hedefleri şunlardır:
•Gelecek nesilleri temel bilgi, beceri ve yeterliliklerle donatmak,
• Mesleki eğitimde yetişkinlere, çocuklara ve gençlere eğitim fırsatları sunmak,
•Dinamik bir ortamda Avrupa vatandaşlarının becerilerini geliştirmek,
• Her yaştan, kökenden ve yetenekten insanlara iş fırsatlarına kolay erişim sağlamak,
• Fırsat eşitliğini, yenilikçiliği ve sürdürülebilir bir geleceği teşvik etmek,
• Mesleki Eğitim ve Öğretim öğretmenlerinin, eğitmenlerinin ve mentorlarının mesleki gelişimini BİT aracılığıyla desteklemek,
•Birden fazla dilde temel mesleki terimlerin ve günlük cümlelerin öğrenilmesini kolaylaştırmak; Platform yourjobglossary.com adresinde mevcuttur.

Eklenme Tarihi:   9 Temmuz 2024 Salı

Öğretim Elemanı Alım İlanı-04.09.2024

Eklenme Tarihi: :   4 Eylül 2024 Çarşamba

İGÜ ve Shahrisabz State Pedagogical Inst...