İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

“İGÜ Gastronomi Bölümü uygulamalı derslerine devam ediyor”

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi öğrencileri “Menü Planlama ve Maliyet Kontrolü” dersi kapsamında işletmeleri yerinde ziyaret ederek uygulamalı derslerine devam ediyor. Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak liderliğinde ünlü Alancha Restoran’ı ziyaret eden öğrenciler, derslerini işletmede uzman şefler ile birlikte gerçekleştirdi.

Avangart mutfak anlayışını benimsemiş Türkiye’deki belli başlı restoranlardan biri olan Alancha Restoran’ın, Anadolu mutfağındaki geleneksel tatları deneysel bir bakış açısı ile lezzet meraklılarına sunan Şefi Kemal Can Yurttaş, deneyimlerini UBYO Gastronomi öğrencileri ile paylaştı.

Öğrencilerin mutfak uygulamaları yanında, güçlü akademik temel kazanmalarını ve genel kültürü artırmaya dönük bütünleştirici bir eğitim-öğretim yaklaşımı benimsediklerine değinen UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Öğr. Gör. Levent Demirçakmak ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, bölümün her öğrencisinin bu ve benzeri etkinliklere katılmalarını sağlayacak tedbirler almaya çalıştıklarını belirtti.



“İGÜ Gastronomi Bölümü uygulamalı derslerine devam ediyor” Eklenme Tarihi: :   22 Ekim 2018 Pazartesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Üniversit...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Öztürk...

Eklenme Tarihi: :   16 Eylül 2024 Pazartesi

İGÜ’de, Avcılar RAM “Sene Başı Açılış To...

Avcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi “Sene Başı Açılış Toplantısı”, Avcıl...

Eklenme Tarihi: :   13 Eylül 2024 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS