12. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri
25 ülkeden 400 ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçının 52 kategoride yarıştığı 25’i yabancı 100 jüri üyesinin değerlendirdiği 12. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 12-15 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirildi.
178 Aşçılık okulunun katıldıkları yarışmada, üniversitemizi Öğr. Gör. Selma KEÇECİ ve Öğr. Gör. Yeter ÇAN DOMRUK önderliğinde; Semih Yaman, Fatih Uzun, Mustafa Dönmez, Ömer Doğan, Abdullah Meral, Kaan Yıldız, Ebubekir Çolak, Yağmur Başgöze, Fatma Malkoç, Yeliz Miral, Eren Yücel, Sena Bekar, Mert Merdin, Gamze Bayın, Ceren Seren Aybulut başarıyla temsil ettiler.
ADI SOYADI |
BÖLÜMÜ |
KATEGORİ |
ÖDÜL |
SEMİH YAMAN |
AŞÇILIK |
Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması |
ALTIN |
FATİH UZUN |
AŞÇILIK |
Üniversite Düzeyi Pizza Yarışması |
GÜMÜŞ |
MUSTAFA DÖNMEZ |
AŞÇILIK |
Yılın Altın Genç Şefi |
BRONZ |
ÖMER DOĞAN |
AŞÇILIK |
Modern Türk Mutfağı EKİP |
BRONZ |
ABDULLAH MERAL |
AŞÇILIK |
Modern Türk Mutfağı EKİP |
BRONZ |
RUVEYDA ERDOĞAN |
AŞÇILIK |
Modern Türk Mutfağı EKİP |
BRONZ |
KAAN YILDIZ |
AŞÇILIK |
Modern Türk Mutfağı EKİP |
BRONZ |
EBUBEKİR ÇOLAK |
GASTRONOMİ |
En İyi Üniversite EKİP |
BRONZ |
YAĞMUR BAŞGÖZE |
GASTRONOMİ |
En İyi Üniversite EKİP |
BRONZ |
BÜŞRA TABAN |
GASTRONOMİ |
En İyi Üniversite EKİP |
BRONZ |
FATMA MALKOÇ |
GASTRONOMİ |
Üniversite Düzeyi Ana yemek Yarışması |
MERİT |
YELİZ MİRAL |
GASTRONOMİ |
Üniversite Düzeyi Tatlı Yarışması |
MERİT |
EREN YÜCEL |
AŞÇILIK |
Üniversite Düzeyi AnaYemek Yarışması |
MERİT |
SENA BEKAR |
AŞÇILIK |
Üniversite Düzeyi Balık Yarışması |
MERİT |
MERT MERDİN |
AŞÇILIK |
Üniversite Düzeyi Balık Yarışması |
Teşekkür |
GAMZE BAYIN |
AŞÇILIK |
Süslü Kutlama Pastası |
MERİT |
CEREN SEREN AYBULUT |
AŞÇILIK |
Pratik Ekip |
BRONZ |
Eklenme Tarihi: : 26 Şubat 2014 Çarşamba
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından bu y...
Kış aylarının gelmesiyle grip aşısının koruyuculuğu tartışılmaya başlandı. ...