2 Michelin Yıldızlı Tecrübeli Şef Patrick Jeffroy Semineri
Üniversitemiz MYO Aşçılık Programı, UBYO Gastronomi ve GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinden karma öğrenci grubu, Öğr. Gör. Ufuk Samav ile 30 Mart tarihinde gerçekleşen 2 Michelin yıldızlı tecrübeli Şef Patrick Jeffroy seminerine katıldılar.
GASTRONOMETRO tarafından organize edilen seminere istiridye yetiştiriciliğinin anavatanı sayılan Carantec, Fransa’dan 2 Michelin yıldızlı tecrübeli Şef Patrick Jeffroy’un semineri ilgiyle izlendi.
Kendi adıyla açtığı restoranına ilk 2 yılında 2 Michelin yıldızı kazandıran usta Şef, mutfak atölyesinde izleyicilere bir gösteri yaptı. Kariyerinin 50’nci yılını kutlayan ve Fransa’nın Bretagne bölgesindeki kendi adını taşıyan restoranında klasik Fransız mutfağına yenilikçi yorumlar katan Jeffroy, deniz ürünlerinden lezzetli ve şık yemekler hazırladı.
Eklenme Tarihi: : 4 Nisan 2017 SalıDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...