İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

2. Sosyal Hizmet Öğrenci Kongresi

2. Sosyal Hizmet Öğrenci Kongresi, bu yıl, 23-24 Nisan 2016 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi Kongre Merkezinde, Türkiye’nin çeşitli illerinde “sosyal hizmet” öğrenimi gören 1100 öğrencinin katılımı ile, alanında ustalaşmış sosyal çalışmacılar ve sosyal hizmet bölümü akademisyenlerinin sunumları, öğrenci bildirileri, akademik çalışmalar ve sosyal aktivitelerin sergilendiği bilimsel bir atmosferde gerçekleştirilmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Emel YEŞİLKAYALI “Okul Sosyal Hizmeti” konulu sunumuyla okul sosyal hizmeti uygulamaları hakkında dinleyicilere bilgi vermiş aynı zamanda Kongrenin ilk gününde basılan “Yoksulluk Bağlamında Okul Sosyal Hizmeti” adlı kitabının da tanıtımı yapılmıştır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünden 40 öğrencinin katıldığı Kongrede, Bölüm temsilcisi Emine SARAÇ, 4. Sınıf öğrencisi Gökhan SENCER ve 2. sınıf öğrencilerinden Özlem ALTINTAŞ ve Ceren ŞAŞMAZ bildiri sunumlarıyla katılım gösterirken; 4. sınıf öğrencisi Merve ÖZTÜRK ile 3. sınıf öğrencisi Haluk TUTUCU, bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi Kongrenin Düzenleme Kurulunda görev almıştır. 

2. Sosyal Hizmet Öğrenci Kongresi Eklenme Tarihi: :   18 Mayıs 2016 Çarşamba

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2025’te Al...

Toplumsal sorumluluk bilincini güçlendiren çalışmalarıyla dikkat çeken İsta...

Eklenme Tarihi: :   10 Ekim 2025 Cuma

2025–2026 Akademik Yılı Açılış Töreni Cu...

2025–2026 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Ta...

Eklenme Tarihi: :   10 Ekim 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS