İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Akademi ve özel sektöre istatistik eğitimi

Akademisyen, öğretim üyesi, tez aşamasındaki lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve bilimsel araştırma yapmak isteyen özel sektör çalışanlarına yönelik düzenlenecek olan 'SPSS Uygulamalı İstatistik Eğitimleri' İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Swot Danışmanlık iş birliğiyle üniversitenin sürekli eğitim merkezinde başlayacak.

Eğitimlerle katılımcılara, kendi araştırmalarını planlama, analizlerini gönül rahatlığıyla yapabilme ve meslektaşlarının çalışmalarını bilinçli şekilde eleştirebilme yetkinliği kazandırılması amaçlanıyor. Toplam 2 gün sürecek olan 'SPSS Uygulamalı İstatistik Eğitimi' ile katılımcıların istatistik hakkında farkındalık sahibi olacağını belirten İGÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Fuat Tuncer, "Eğitimin ilk gününde teorik, ikinci gününde ise uygulamalı olarak çalışmalar gerçekleştirilecek. İlk eğitim16-17 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. Eğitim sonunda katılımcılar, İGÜ ve SWOT Danışmanlık tarafından onaylı sertifikaya sahip olmaya hak kazanacak" dedi.
 
İstatistik Uzmanı Murat Akşit ise "SPSS Uygulamalı İstatistik Eğitimi ile kişilerin istatistiğe olan ilgileri artacak, kendi çalışmalarını kendileri yapabilecek ve meslektaşlarının çalışmalarını istatistiki anlamda da eleştirebilme gücüne sahip olacaklardır" diye konuştu.

Akademi ve özel sektöre istatistik eğitimi Eklenme Tarihi: :   25 Ocak 2019 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde BISTLA...

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (...

Eklenme Tarihi: :   30 Mayıs 2025 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Hayat...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü öncülüğün...

Eklenme Tarihi: :   30 Mayıs 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS