İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Bora Kızılırmak, UBYO Gastronomi Öğrencileri İle Buluştu

     The W Hotel İstanbul Yiyecek-İçecek Müdürü ve ünlü Degüstatör Bora KIZILIRMAK, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Öğrencileri ile buluştu…

     Bora KIZILIRMAK, 19 Nisan 2017 Çarşamba günü verdiği seminerinde Yiyecek-İçecek Yönetimi ve gastronomi alanı için önemi ile dikkat edilmesi gerekli ilkeleri hakkında Öğrencileri bilgilendirirken, aynı zamanda degüstasyon üzerine tecrübelerini paylaştı. İyi bir degüstatör olmak için tamamlanması gereken beş aşamayı anlatan Bora KIZILIRMAK, tüm sürecin on yılı aştığını, sabır ve çok çalışarak degüstasyon uzmanı olunabileceğini belirtti.

    Bölüm Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Tolgahan TABAK tarafından organize edilen etkinliğe, Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı TEKİNER de katıldı. Öğretim elemanları, Gastronomi alanında eğitim alan Öğrencilerin, alanlarında tanınmış uzman kişilerden seminer almalarının en az teorik eğitim almak kadar önemli olduğunu, seminer serisine devam edileceğini ifade ettiler.

    Seminer bitiminde Bora KIZILIRMAK’a Öğr. Gör. Tolgahan TABAK tarafından plaketi takdim edildi ve destekleri için teşekkür edildi.

Bora Kızılırmak, UBYO Gastronomi Öğrencileri İle Buluştu Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2017 Pazartesi

İGÜ Mezuniyet Coşkusuna Sayılı Günler Ka...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 2024-2025 Akademik Yılı mezuniyet töre...

Eklenme Tarihi: :   11 Temmuz 2025 Cuma

YKS Tercih Dönemi Kapıda: “Doğru Tercih,...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasına günler kala...

Eklenme Tarihi: :   11 Temmuz 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS