The W Hotel İstanbul Yiyecek-İçecek Müdürü ve ünlü Degüstatör Bora KIZILIRMAK, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Öğrencileri ile buluştu…
Bora KIZILIRMAK, 19 Nisan 2017 Çarşamba günü verdiği seminerinde Yiyecek-İçecek Yönetimi ve gastronomi alanı için önemi ile dikkat edilmesi gerekli ilkeleri hakkında Öğrencileri bilgilendirirken, aynı zamanda degüstasyon üzerine tecrübelerini paylaştı. İyi bir degüstatör olmak için tamamlanması gereken beş aşamayı anlatan Bora KIZILIRMAK, tüm sürecin on yılı aştığını, sabır ve çok çalışarak degüstasyon uzmanı olunabileceğini belirtti.
Bölüm Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Tolgahan TABAK tarafından organize edilen etkinliğe, Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı TEKİNER de katıldı. Öğretim elemanları, Gastronomi alanında eğitim alan Öğrencilerin, alanlarında tanınmış uzman kişilerden seminer almalarının en az teorik eğitim almak kadar önemli olduğunu, seminer serisine devam edileceğini ifade ettiler.
Seminer bitiminde Bora KIZILIRMAK’a Öğr. Gör. Tolgahan TABAK tarafından plaketi takdim edildi ve destekleri için teşekkür edildi.
Eklenme Tarihi: : 24 Nisan 2017 PazartesiDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...