İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Burger Savaşları ve Gastronomi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

   Geleceğin Burger şeflerinin yarıştığı 5. Geleneksel Burger Savaşları 24 Mayıs 2017 tarihinde Uniq İstanbul’da gerçekleştirildi. Yarışmaya Üniversitemiz ve UBYO Gastronomi Bölümünü temsilen katılan Osman Munip İpek ve Çağdaş Alkaş finale yükseldiler.

   Final yarışmasında Öğrencilerimiz Türkiye’nin yöresel peynirlerini kullandıkları ve kendi burger reçeteleri “Diyet Düşmanı” ile dördüncülük kazandılar.

   Yarışmaya Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından hazırlanan Osman Munip İpek ve Çağdaş Alkaş’ı tebrik ediyoruz.

   Yarışmada 1. Ve 2. Olan takımlar Amsterdam Gurme Turu’nun ve 3.  Ve 4. olan takımlar Gaziantep Gurme Turu’nun sahibi oldular.

Burger Savaşları ve Gastronomi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha! Eklenme Tarihi: :   29 Mayıs 2017 Pazartesi

2025 Türkiye’nin Patent Raporu Açıklandı...

Patent Effect tarafından hazırlanan “2025 Türkiye’nin Patent Raporu” yayıml...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma

THE Asya 2026 Sonuçları Açıklandı: İstan...

Yükseköğretim kurumlarını küresel ölçekte değerlendiren Times Higher Educat...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS