İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Duru Bulgur İstanbul Gelişim Üniversitesinde

Duru Bulgur İstanbul Gelişim Üniversitesinde

Duru bulgurda 7 yıldır görev alan Pazarlama Müdürü Ayşe SARIMEHMET Aşçılık Programı Öğretim görevlileri  İbrahim Levent DEMİRÇAKMAK , Aslı MUSLU CAN ve Yeliz DEMİR in düzenlemiş olduğu konferansa katılarak “ buğdayın tarihi, bulgur üretim aşamaları, bulgurun sağlık üzerine etkileri ve bulgurun taş değirmenlerde nasıl üretildiği hakkında öğrencilere çok değerli bilgiler vermiştir.

Konferansa Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Kübra SAĞLAM, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş.Gör. Fatih BOZKURT, Grafik Tasarım Programı Öğretim Görevlisi Özge ORTAÇ ve çok sayıda öğrencimiz katılmış olup her birine Duru Bulgur tarafından, bulgur eğitim sertifikası ve duru bulgur yemek tarifleri kitabı hediye edilmiştir.

Ayşe SARIMEHMET’e plaketi Aşçılık Program Başkanı Öğretim görevlisi Aslı MUSLU CAN tarafından takdim edilerek, katılımı ve eğitime verdiği destekleri için kendisine ve ekibine teşekkür edilmiştir.

Duru Bulgur İstanbul Gelişim Üniversitesinde Eklenme Tarihi: :   6 Aralık 2017 Çarşamba

YÖKAK Akreditasyon Değerlendirme Takımı,...

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yükseköğretim kurumlarındaki...

Eklenme Tarihi: :   4 Aralık 2024 Çarşamba

Uluslararası Sürdürülebilirlik Kısa Film...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ile Güz...

Eklenme Tarihi: :   3 Aralık 2024 Salı


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS