GastroBahçe Kulübü ve Aşçılık Programı Geleneksel Aşçılar Buluşmasından Övgü ve Madalya İle Döndüler
VI. Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması 02 Nisan 2017 Pazar günü Haliç Kültür ve Kongre Merkezinde yapılmıştır. Etkinliğe GastroBahçe Kulübü öğrencileri ile MYO Aşçılık Programı Öğrencileri katılmıştır.
GastroBahçe Kulübü etkinliğe stant açarak ve minyatür bahçe sunumu ile katılırken, Aşçılık Programı Öğrencileri Star Time Yemek Yarışmasından Üniversitemizi başarıyla temsil etmiştir. Yemek yarışması sonucu Harun Ensari, Görkem Çırpan ve Pınar Şimşek ten oluşan takımımız gümüş madalya, aynı şekilde Kübra Durmaz, Neslihan Şenol ve Merve Gökçe’den oluşan bir diğer takımımız ise bronz madalya almıştır.
GastroBahçe Kulübü standı, fuar katılımcıları tarafından yoğun şekilde ziyaret edilmiş ve ilgiyle izlenmiştir.
MYO Aşçılık ve UBYO Gastronomi Öğrencilerinin farklı alanlarda Üniversitemizi temsil etmeleri ve başarıları için kendilerini ve bu çalışmalara destek veren tüm İGÜ Personeline teşekkür ederiz.
Eklenme Tarihi: : 6 Nisan 2017 PerşembeDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...