İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

GastroBahçe Kulübü ve Aşçılık Programı Geleneksel Aşçılar Buluşmasından Övgü ve Madalya İle Döndüler

GastroBahçe Kulübü ve Aşçılık Programı Geleneksel Aşçılar Buluşmasından Övgü ve Madalya İle Döndüler

      VI. Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması 02 Nisan 2017 Pazar günü Haliç Kültür ve Kongre Merkezinde yapılmıştır. Etkinliğe GastroBahçe Kulübü öğrencileri ile MYO Aşçılık Programı Öğrencileri katılmıştır.

       GastroBahçe Kulübü etkinliğe stant açarak ve minyatür bahçe sunumu ile katılırken, Aşçılık Programı Öğrencileri Star Time Yemek Yarışmasından Üniversitemizi başarıyla temsil etmiştir. Yemek yarışması sonucu Harun Ensari, Görkem Çırpan ve Pınar Şimşek ten oluşan takımımız gümüş madalya, aynı şekilde Kübra Durmaz, Neslihan Şenol ve Merve Gökçe’den oluşan bir diğer takımımız ise bronz madalya almıştır.

    GastroBahçe Kulübü standı, fuar katılımcıları tarafından yoğun şekilde ziyaret edilmiş ve ilgiyle izlenmiştir.

  MYO Aşçılık ve UBYO Gastronomi Öğrencilerinin farklı alanlarda Üniversitemizi temsil etmeleri ve başarıları için kendilerini ve bu çalışmalara destek veren tüm İGÜ Personeline teşekkür ederiz.

GastroBahçe Kulübü ve Aşçılık Programı Geleneksel Aşçılar Buluşmasından Övgü ve Madalya İle Döndüler Eklenme Tarihi: :   6 Nisan 2017 Perşembe

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde BISTLA...

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (...

Eklenme Tarihi: :   30 Mayıs 2025 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Hayat...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü öncülüğün...

Eklenme Tarihi: :   30 Mayıs 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS