III. Uluslararası Cake Show İstanbul müsabakası 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Sürmeli Otel’de gerçekleşti. Müsabakanın amacı kek, kurabiye, tatlı ve çikolata ile muhteşem lezzetler yaratmak, bu konuda Üniversite öğrencilerini teşvik etmektir.
Muhteşem düğün pastalarından, fantastik tasarımlara, şekerden yapılmış figürlerden yenilebilir çiçek buketlerine kadar birbirinden yaratıcı özel tasarım yarışma pastaların iki gün boyunca yarıştıkları Cake Show 2017’den Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Öğrencisi İrem ŞİMŞEK bronz madalya ile döndü.
Gastronomi Bölümü Öğr. Gör. Tolgahan Tabak nezaretinde müsabakaya hazırlanan İrem ŞİMŞEK, “Dekoratif Tasarım” kategorisinde yarıştığı yaratıcı, katlı ve üç boyutlu özel tasarımını şeker hamuru ile tasarladı.
UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan İşcan, İrem ŞİMŞEK’in başarısının arkasında yeteneği ve Bölüm Öğretim Elemanları ile Üniversitemizin desteği olduğunu ifade etti. Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner bölüm olarak başarıların devamının geleceğini ve Öğrencilerine güvendiklerini belirtti.
Eklenme Tarihi: : 16 Mayıs 2017 SalıDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...