İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri bir başarıya daha imza attı. Son sınıf öğrencisi Aslıhan Mete, Radisson Oteller Grubu’nun Radisson Blu Şişli bünyesinde 7 ay öncesinde başlamış olduğu iş yaşantısında Demi Chef pozisyonuna getirildi.
Radisson Blu Hotel Şişli, şehir merkezinde yer alması sebebi ile oldukça tercih edilen bir konaklama merkezi halinde. Steak’n More dünya mutfağına, Hamdi Restaurant geleneksel Türk mutfağına özgü yiyecekleriyle iki adet birbirinden farklı tarzlarda hizmet sunan Radisson Blue Hotel Şişli’de öğrencileri Aslıhan Mete’nin başarı hikâyesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, amaç ve hedeflerinin uluslararasılaşmak ve Türk mutfağını dünyada hak ettiği yere taşımak olduğunu ifade etti.
Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak'ın başarılı öğrenci Aslıhan Mete'nin kariyer planlamasında önemli katkısı olduğuna vurgu yapan Tekiner, her öğrencilerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti.
Mühendislik fakültelerini değerlendiren, kâr amacı gütmeyen ve bağımsız bir...
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...