İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü “Artizanal Ürünler” dersi kapsamında alanında uzman konuklarla seminerlerine devam ediyor.
Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak tarafından organize edilen buluşmaların ilk konuğu, 9 yıl İtalya'da öğretim görevlisi olarak görev yaptıktan sonra, kariyerine Arçelik Yiyecek ve İçecek Proje Lideri olarak devam eden Çağrı Burak Sağlam oldu.
Gastronomi dünyasında kahveyi bilen adam olarak tanınan, pek çok profesyonel kuruma danışmanlık yapan Cenk R Girginol ile de bir araya gelen öğrenciler, kahve ve kahve kültürü üzerine seminer gerçekleştirdi.
Seminerler bitiminde UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak tarafından konuklara plaketleri takdim edilerek, katılımları için teşekkür edildi.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...