Geleceğin Şeflerine Hoşgeldin Partisi
Geleceğin Şeflerine Hoşgeldin Partisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümleri (Türkçe ve İngilizce), GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile MYO Aşçılık Programı birinci sınıf öğrencilerine makarna partisi ile hoşgeldiniz dedi.
İlki geçen yıl organize edilen hoş geldin partisi, 2017-18 Akademik yılı Güz Yarıyılında daha fazla bölümü kapsayacak şekilde ikinci defa düzenlendi.
UBYO Gastronomi (Türkçe ve İngilizce), Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümlerine girmeye bu yıl hak kazanan ve kayıt yaptıran hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerine dört çeşit makarna canlı sunuldu. UBYO Gastronomi Bölümü 3. ve 4. Sınıf öğrencileri parti ve makarna sunumu için Öğr. Gör. Tolgahan Tabak nezaretinde hazırlandılar. Tüm mönü mutfakta taze olarak pişirildi ve konuklara sunuldu.
Organizasyonun açılışı Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Serdar Çöp, UBYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Zahit Serarslan ve Prof. Dr. Orhan İşcan tarafından yapıldı. Çok sayıda öğretim elemanının katıldığı partide UBYO Gastronomi Böl. Başkanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç’a bilgi verdi. Devamında ise, Öğr. Gör. Tolgahan Tabak ilk makarna pişirimi için Rektörümüzü ocak başına davet etti.
Tüm konukların ve öğrencilerin ilgi ve keyifle katıldıkları etkinliğin gelecek sene tekrar etmesi dileğiyle, Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç, öğrencilere kısa bir konuşma yaptılar.
Eklenme Tarihi: : 28 Eylül 2017 Perşembe
İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ile Güz...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Türk dünyasıyla akademik bağlarını g...