Gıda Takviyeleri, Beslenme ve Gastronomi…
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine verilen Beslenmenin Temel İlkeleri dersinde Uzman Pınar Cava Gümüş’ten “Gıda Takviyeleri” başlıklı bir seminer verilmiştir.
Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Yetim ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner tarafından organize edilen semineri veren Pınar Cava Gümüş, 1971 yılında kurulan Amerika ve Dünya’nın en önemli besin desteği firmalarından NATURE’S BOUNTY TÜRKİYE İş Birimi Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Pınar Cava Gümüş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine gıda takviyesi nedir, omega-3, mineraller, probiyotikler ve başlıca vitaminler hakkında etki mekanizmalarını da kapsayacak şekilde detaylı bir sunum yapmıştır.
Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri seminer bitiminde, Pınar Cava Gümüş’e bir erkek ve bir kız Öğrencimiz tarafından plaketi takdim edilmiş ve eğitime verdiği destekleri için teşekkür edilmiştir.
Eklenme Tarihi: : 5 Aralık 2017 Salıİstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından bu y...
Kış aylarının gelmesiyle grip aşısının koruyuculuğu tartışılmaya başlandı. ...