İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Helal Ve Sağlıklı Beslenme Konferansı

Helal Ve Sağlıklı Beslenme Konferansı

GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları, MYO Aşçılık Programı ve UBYO Gastronomi bölümlerinin ortaklaşa düzenledikleri “Helal ve Sağlıklı Beslenme” başlıklı konferansı 1 Aralık 2017 Cuma günü MYO Konferans Salonunda 13.00-15.00 saatleri arasında Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü ve GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan YETİM tarafından verilmiştir.

Konferans boyunca Prof. Dr. Hasan YETİM hangi gıdaların neden helal olmadığı, hangi gıdaların sağlığımız için yararlı hangi gıdaların sağlığımız için zararlı olduğu ve gıdalarda yapılan hileleri hakkında çok değerli bilgiler vermiştir. Keyif ve ilgiyle dinlenen konuşması bitiminde Öğretim Elemanları ve Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Prof. Dr. Hasan Yetim, vicdan ve iş ahlakının insanlara güvenilir ve sıhhi gıdaları ulaştırmakta en önemli etken olduğunu, bu iki kavramın değerinin herkes tarafından iyi bilinmesi gerektiğinin altını çizmiştir.

Bu bilimsel etkinliğin gerçekleşmesinde etkin görev alan ve rol oynayan MYO Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak, Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam, Öğr. Gör. Umay Sağlam ve diğer akademik personele ve dinleyicileri aydınlatan Prof. Dr. Hasan Yetim’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Helal Ve Sağlıklı Beslenme Konferansı Eklenme Tarihi: :   8 Aralık 2017 Cuma

Ek tercih döneminde aday öğrencileri nel...

Sınav sonuçlarının ardından ilk tercih sonuçlarında istediği bölüme yerleşe...

Eklenme Tarihi: :   8 Eylül 2024 Pazar

Uzman psikolog anlattı: Ek tercih dönemi...

Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından birçok öğrenci, üniv...

Eklenme Tarihi: :   8 Eylül 2024 Pazar


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS