Hyatt Regency Hotel Executive Şefi Asaf TAŞTAN ve Gastronomi Öğrencileri Buluştu!
Hyatt Regency Ataköy Hotel Executive Şefi Asaf TAŞTAN, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Öğrencilerine bir sürpriz yaptı ve Öğr. Gör. Tolgahan TABAK ile ortaklaşa derse katıldı.
Şef Asaf TAŞTAN, Gastronomi Öğrencilerine kariyer ve mesleğin zorlukları ile güzel tarafları hakkında bilgiler verdi. TAŞTAN, mesleğin gerektirdiği yetkinlikler, Uluslararasılaşmanın önemi, gelecek günlerin nasıl bir gastronomi uzmanı istediğini tecrübeleri ile dinleyicilere aktardı.
Şef Asaf TAŞTAN, bir gastronomi öğrencisi için başarının mutfak bilgisinin yanında en az bu derece önemli olan şeyin “nasıl olduğu” bilgisinden geçtiğinin üzerini dikkatle çizdi ve vurguladı. İyi yetişmiş bir Gastronomi Uzmanının, besinlerin mutfak işlemi esnasında hangi fiziksel ve kimyasal değişimlere uğradıklarını, bu değişimlerin tat, koku, işin maddi boyutunu nasıl etkilediklerini etraflıca irdeledi.
Gastronomi Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Tolgahan TABAK tarafından organize edilen etkinlik bitiminde, Asaf TAŞTAN’a plaket takdim ve eğitime verdiği destek için teşekkür edildi.
Gastronomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Orhan İŞCAN ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı TEKİNER, Şef Asaf TAŞTAN ile devam eden eğitimi destekleyici bu gibi etkinliklerin süreceğini, Gastronomi Bölümü Öğrencilerinin alanlarında uzman kişileri dinleme fırsatı buldukları için çok şanslı olduklarını ve bu gibi fırsatları ileri kariyer planlamalarında rehber edineceklerine inandıklarını söylediler.
Eklenme Tarihi: : 15 Mart 2017 ÇarşambaDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...