İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ akreditasyon rekorunu güncelledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü, Mekatronik Mühendisliği Bölümü ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) bağımsız akreditasyon kuruluşu "Accreditation Board for Engineering and Technology" (ABET) akreditasyon çalışmaları doğrultusunda akredite edildi.

Uluslararası geçerliliğe sahip ABET akreditasyonuna, eğitim kalitesini tescillemek adına başvuruda bulunan İGÜ’nün 3 mühendislik bölümünün akredite edilmesiyle, uluslararası akreditasyon kuruluşları tarafından akredite edilen program sayısı 57’ye yükseldi.

Türkiye’de en fazla uluslararası akreditasyona sahip yükseköğretim kurumu olma unvanını taşıyan İGÜ, bu başarısını taçlandırarak kırılması zor bir rekora daha imza attı. 

İGÜ akreditasyon rekorunu güncelledi Eklenme Tarihi: :   16 Eylül 2019 Pazartesi

İGÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü Önlük G...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyete...

Eklenme Tarihi: :   2 Haziran 2025 Pazartesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde BISTLA...

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (...

Eklenme Tarihi: :   30 Mayıs 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS