İstanbul Gelişim Üniversitesi
Üniversite Gündeminden

İGÜ Gastronomi öğrencileri Binali Yıldırım’a özel yemek hazırladı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Tevcih Töreni’nin ardından İGÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri, Son Başbakan Binali Yıldırım’a özel bir yemek ikram etti. Etkinlik, İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin ve Genel Sekreter Doç. Dr. Serdar Egeli’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

2024-2025 Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Tevcih Töreni’nde açılış dersini gerçekleştiren ve Fahri Doktora tevcih edilen son Başbakanımız Binali Yıldırım, törenin ardından İGÜ Gastronomi bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan özel yemek davetine teşrif etti.

Menüde, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini yansıtan pilav, kebap çeşitleri, Türk çorbaları ve salata yer aldı. İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) ve Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi bölümü 3. sınıf öğrencileri, 8 kişilik bir ekip halinde İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim Levent Demirçakmak’ın koordinatörlüğünde yemek hazırladı.

Binali Yıldırım, öğrencilerin özenle hazırladığı yemekleri büyük bir beğeniyle karşıladı ve lezzetlerini takdir etti. Bu etkinlik, öğrenciler için önemli bir fırsat sunarak, İGÜ’nün mutfağını başarıyla temsil etmelerini sağladı.

İGÜ Gastronomi öğrencileri Binali Yıldırım’a özel yemek hazırladı! Eklenme Tarihi: :   25 Ekim 2024 Cuma

Şubat Tatili YKS Adayları İçin Fırsat mı...

YKS’ye hazırlanan öğrenciler için Şubat tatili, kısa bir ara olmanın ötes...

Eklenme Tarihi: :   16 Ocak 2026 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencisin...

2025 yılının Kasım ayında İspanya’nın Linares kentinde düzenlenen FIDE Kadı...

Eklenme Tarihi: :   16 Ocak 2026 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS