İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin lisans düzeyinde devam ettirdiği Gastronomi programı, bu yıldan itibaren lisansüstü seviyesinde de eğitim vermeye başlayacak. Gastronomi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Serdar Çöp, “Türk mutfağının bilinirlik düzeyini arttırmak ve gastronomi alanında akademik personeller yetiştirmek amacıyla gastronomi dalında lisansüstü düzeyde de eğitime başladık. Bu noktada vakıf üniversiteleri arasında gastronomi dalında ilk ve tek doktora programına sahip olan üniversiteyiz” dedi.
2012-2013 eğitim ve öğretim yılından itibaren Gastronomi bölümüne sahip olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, yüksek lisans ve doktora programı açtığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Serdar Çöp, “Üniversitemiz lisansüstü programlarındaki açığı kapatarak, dünyadaki gelişmeleri yakından takip edebilmek, Türk mutfağının bilinirlik düzeyini arttırmak ve gastronomi alanında akademik personeller yetiştirmek amacıyla gastronomi dalında lisansüstü düzeyde de eğitime başladı. Bu noktada vakıf üniversiteleri arasında gastronomi dalında ilk ve tek doktora programına sahip olan üniversiteyiz” dedi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...
Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...