İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ Kültür Mirası Öğrenci Topluluğu’ndan Edirne’ye Kültür Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kültür Mirası Öğrenci Topluluğu öncülüğünde, Restorasyon ve Konservasyon Bölümü ve Mimarlık Bölümü öğrencileri ile Edirne’ye kültür turu gerçekleşti.

Öğrenciler, İGÜ Restorasyon ve Konservasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Kılıç ve Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Altınsoy’un anlatımları ile tarihi mekânları gezme imkânı buldu.

Eski Camii gezisi ile başlayan kültür turunda, Üç Şerefeli Camii, Mimar Sinan’ın ustalık eseri Selimiye Camii ve Sultan II. Beyazıd Darüşşifası ziyaret edildi. Edirne’ye has lezzetleri yerinde tatma imkânı bulan öğrenciler, gün sonunda Meriç Nehri kıyısında turu tamamladı.

İGÜ Kültür Mirası Öğrenci Topluluğu’ndan Edirne’ye Kültür Gezisi Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2018 Salı

2,5 Milyon Adaya İyi Haber: Üniversite K...

Yarın üniversite sınavına girecek öğrenciler için İstanbul Gelişim Üniversi...

Eklenme Tarihi: :   20 Haziran 2025 Cuma

YKS Öncesi Velilere Hayati Uyarılar: “Ba...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) bir gün kala hem öğrenciler hem d...

Eklenme Tarihi: :   20 Haziran 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS