İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü tarafından düzenlenen “Gastronomi 1’inci Sınıflar Hoş Geldin” etkinliğinin bu yıl 3’üncüsü gerçekleşti.
Öğretim Görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak ve Tolgahan Tabak ile Gastronomi öğrencilerinin hazırladığı tavuklu pilav ve ayran tüm etkinlik katılımcılarına ikram edildi.
Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş, UBYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp, Prof. Dr. Orhan İşcan ve çok sayıda akademik ve idari personelin katılığı etkinlik gastronomi mutfağında yapıldı.
Prof. Dr. Nail Öztaş'ın, Prof. Dr. Hikmet Kavruk ve Prof. Dr. Orhan İşcan'ın ilk yemekleri dağıttıkları buluşmaya İGÜ Gastronomi Bölümleri öğrencileri katıldılar. Öğrencilerin gelenek haline getirdikleri “kazan kaldırma” bu yıl da yaşandı.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...