İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ’de “Gastronomi 1’inci Sınıflar Hoş geldin Etkinliği” gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü tarafından düzenlenen “Gastronomi 1’inci Sınıflar Hoş Geldin” etkinliğinin bu yıl 3’üncüsü gerçekleşti.

Öğretim Görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak ve Tolgahan Tabak ile Gastronomi öğrencilerinin hazırladığı tavuklu pilav ve ayran tüm etkinlik katılımcılarına ikram edildi.

Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş, UBYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp, Prof. Dr. Orhan İşcan ve çok sayıda akademik ve idari personelin katılığı etkinlik gastronomi mutfağında yapıldı.

Prof. Dr. Nail Öztaş'ın, Prof. Dr. Hikmet Kavruk ve Prof. Dr. Orhan İşcan'ın ilk yemekleri dağıttıkları buluşmaya İGÜ Gastronomi Bölümleri öğrencileri katıldılar. Öğrencilerin gelenek haline getirdikleri “kazan kaldırma” bu yıl da yaşandı.



İGÜ’de “Gastronomi 1’inci Sınıflar Hoş geldin Etkinliği” gerçekleşti Eklenme Tarihi: :   4 Ekim 2018 Perşembe

2025 Türkiye’nin Patent Raporu Açıklandı...

Patent Effect tarafından hazırlanan “2025 Türkiye’nin Patent Raporu” yayıml...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma

THE Asya 2026 Sonuçları Açıklandı: İstan...

Yükseköğretim kurumlarını küresel ölçekte değerlendiren Times Higher Educat...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS