İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ’lü akademisyen, 6’ncı Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne katıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak, bu sene 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde, yerel ürünlerin üniversitelere tedariki ve standart hâle getirilmiş bu ürünlere yönelik mevcut ve olası uygulama sorunlarını değerlendirdi.

Her sene binlerce kişiyi Adana lezzetleri ve değerli konferanslarla buluşturan Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 7-9 Ekim tarihlerinde aralığında yapılıyor. Şehrin dikkat çeken lezzetlerinin de sergilendiği festivalde konferans ve sunumlar da dikkat çekti.

YEREL MUTFAĞIN KORUNMASINA AKADEMİLERİN YAKLAŞIMINI ELE ALDILAR

Gastronomi dünyasının önemli isimlerinin ağırlandığı 6’ncı Uluslararası Adana Gastronomi Festivali, bu sene 3 güne yayılan etkinliklerde ziyaretçileriyle buluşuyor. Özellikle festivalin ilk gününde gerçekleştirilen ve birbirinden önemli konuları içeren 12 konferansta; uzmanlar, akademisyenler, yerli ve yabancı konuk şefler, araştırmacılar ve iş insanları ağırlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim Levent Demirçakmak’ın da konferansa davet edildiği festivalde Demirçakmak, “Yerel Mutfağın Korunmasına Akademilerin Yaklaşımı” konusunda özellikle yerel ürünlerin üniversitelere tedariki ve standart hale getirilmiş bu ürünlere yönelik mevcut ve olası uygulama sorunlarını değerlendirdi.








 

İGÜ’lü akademisyen, 6’ncı Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne katıldı! Eklenme Tarihi: :   8 Ekim 2022 Cumartesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyoloji ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla bire...

Eklenme Tarihi: :   12 Ağustos 2025 Salı

İGÜ’nün Koordinatörlüğünde Yürütülen İlk...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) koordinatörlüğünde ve Avrupa İnovas...

Eklenme Tarihi: :   11 Ağustos 2025 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS