İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde MYO Aşçılık Programı, Gıda Teknolojisi Programı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile UBYO Gastronomi Bölümleri katılımı ile herkesin katılımına açık olarak organik yaşam konferansı düzenlendi.
Konferans kapsamında Ebru Baybara Demir ve Gürsel Tonbul öğrencilerle bir araya geldi. Mutfakta kullanılan sebze ve meyve ürünlerinin nerede nasıl yetiştiğini bilinmesi gerekliliğine dikkat çekilen konferansta, su kaynaklarının azalmasını engellemek adına alınması gereken önlemler üzerinde de duruldu.
Tarım ve turizm alanında birçok başarıya sahip olan konuklara, konferans sonunda teşekkür plaketi verildi.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...