İstanbul Gelişim Üniversitesi
Üniversite Gündeminden

İHA projesi “Jet Drone” ile 1’inci olan İGÜ TTO ekibi, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti

İHA projesi “Jet Drone” ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından düzenlenen Hangar Kampüs İnovasyon Programı’nda 1’inci olan İGÜ TTO ekibi, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti.

Mühendisliği ve yapısal gövde tasarımı İGÜ TTO’da geliştirilen; dikey kalkış ve yatay uçuş kabiliyetine sahip, elektrik fan motor tahrikli sabit kanat İHA projesi “Jet Drone”, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından 13-14 Eylül tarihlerinde düzenlenen, 38 üniversitenin 93 takımla katıldığı Hangar Kampüs İnovasyon Programı’nda 1’inci oldu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), bilimsel ve teknolojik alanlarda yaptığı birçok proje ve iş birliği ile öne çıkıyor. İGÜ TTO bünyesinde çalışmalarını sürdüren; İHA Projesi “Jet Drone” ile 1’inci olan TTO ekibi, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti.

İHA projesi “Jet Drone” ile 1’inci olan İGÜ TTO ekibi, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti Eklenme Tarihi: :   18 Eylül 2023 Pazartesi

2025 Türkiye’nin Patent Raporu Açıklandı...

Patent Effect tarafından hazırlanan “2025 Türkiye’nin Patent Raporu” yayıml...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma

THE Asya 2026 Sonuçları Açıklandı: İstan...

Yükseköğretim kurumlarını küresel ölçekte değerlendiren Times Higher Educat...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS