GurmeFest - Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali (www.gurmefest.istanbul) 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Event Garden-Sarıyer/İstanbul’da gerçekleşti. Tureks Uluslararası Fuarcılık A.Ş tarafından organize edilen bu etkinliğe, Üniversitemizi temsilen Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü katıldı.
Etkinliğin üçüncü günü olan 13 Mayıs 2017 Cumartesi saat 13.00-13.45 arasında Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi Tolgahan TABAK, "İleri Gastronomiye Giden Yol: Yumurtanın Dünyası” başlıklı gösterisi ile katılımcılarla buluştu.
Öğr. Gör. Tolgahan TABAK, mutfak uygulamalarında ve insan beslenmesinde son derece önemli fonksiyonu olan yumurta hakkında izleyicilere detaylı ve uygulamalı örnekler verdi.
Eklenme Tarihi: : 16 Mayıs 2017 SalıDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...