İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İleri Gastronomiye Giden Yol: Yumurtanın Dünyası-Workshop

   GurmeFest - Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali (www.gurmefest.istanbul) 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Event Garden-Sarıyer/İstanbul’da gerçekleşti. Tureks Uluslararası Fuarcılık A.Ş tarafından organize edilen bu etkinliğe, Üniversitemizi temsilen Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü katıldı.

   Etkinliğin üçüncü günü olan 13 Mayıs 2017 Cumartesi saat 13.00-13.45 arasında Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi Tolgahan TABAK, "İleri Gastronomiye Giden Yol: Yumurtanın Dünyası” başlıklı gösterisi ile katılımcılarla buluştu.

   Öğr. Gör. Tolgahan TABAK, mutfak uygulamalarında ve insan beslenmesinde son derece önemli fonksiyonu olan yumurta hakkında izleyicilere detaylı ve uygulamalı örnekler verdi.

İleri Gastronomiye Giden Yol: Yumurtanın Dünyası-Workshop Eklenme Tarihi: :   16 Mayıs 2017 Salı

YÖK 2025 Raporu Açıklandı: İGÜ’nün Çok B...

Yükseköğretim Kurulu tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendi...

Eklenme Tarihi: :   23 Aralık 2025 Salı

Türk Mutfağını Dünya Sahnesine Taşıdılar...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencileri, gastronomi alanında Türkiy...

Eklenme Tarihi: :   22 Aralık 2025 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS